22 abr 2008, 11:11

Защо 

  Poesía
676 0 1

Светлините угасват в новото сърце...
Първа страница от ръкописа...
Незавършено, но пълно със живот... не.
Край на ръкописа?

Илюзии... направени са от стъкло...
Зад празния екран сега,
Те пропиват цялото ми същество...
Тя - убиващата, безметежна - моята тъга...

Някой нарисува сънищата ми със кръв.
Без  капка съвест, но защо?!
За краен път или за пръв,
аз раздирам се и питам пак - ЗАЩО!

© Ели ИзбериСи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесва ми. Усеща се някакво много силно отчаяние.
Propuestas
: ??:??