26 nov 2007, 19:27

Защо? 

  Poesía » De amor
738 0 4

Защо?

Защо така се получава?

Защо в живота все някой ни предава?

И после страдаме сами,

сами останали в безмислените дни...

А заслужаваме ли всъшност

да ни подмамва красивата външност.

Да ни прилъгват с думи наслада,

която после превръща се в измама.

Да търсиш себе си в безспирен бяг

и от всичко и от всички да изпитваш страх...

© Христина Леонска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??