26.11.2007 г., 19:27 ч.

Защо? 

  Поезия » Любовна
732 0 4

Защо?

Защо така се получава?

Защо в живота все някой ни предава?

И после страдаме сами,

сами останали в безмислените дни...

А заслужаваме ли всъшност

да ни подмамва красивата външност.

Да ни прилъгват с думи наслада,

която после превръща се в измама.

Да търсиш себе си в безспирен бяг

и от всичко и от всички да изпитваш страх...

© Христина Леонска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??