20 nov 2011, 11:33

Защо 

  Poesía » De amor
504 0 4

Защо

 

Не знам защо е погледът ти тъй студен?!

Навярно не, че твоите очи са сини.
До днеска мислех, че със тях съм награден.
Но лошият късмет и мене  не  подмина…

 

Баналната история се случи с мен…
Тъй както се е случвала и с много други.
От сините очи бях силно впечатлен...
Но и аз за теб съм бил Човекът за услуги!..

 

Къде се изпари  и нашата любов?!
Но чувствам,  че и между нас е вече празно.!
Ти може би при мене си дошла на лов
и си ме хванала със хватките си разни!?

 

Не бих желал нещата да стоят така!
И досега да сме живели със лъжата...
Аз искренно на теб ти бях подал ръка,
но виж какво от теб получих  за отплата?!

 

Не ми е криво толкова, че не ме щеш!
Но за това, че си се крила зад лъжата!
Аз знам, че ти пред нищо няма да се спреш.
Защото ти навсякъде си със торбата…

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това не се е случило със мен!И дано не се случи...Изживял съм го , чрез добри приятели!
  • Нека си ходи с торбата!Не ти трябва такова имане!
    Поздрав за стиха!
  • Ооооо! Нищо, губи тя! Поздрав!
  • Жалко,че се е получило така с теб.Но не съжалявай за нищо Христо,някой ден ще срещнеш щастието.Някой ден ти ще си щастливия,а тя ще бъде нещастната защото те е ранила и лъгала!Все пак рано или късно лъжите излизат наяве.Късмет и поздравления за творбата!
Propuestas
: ??:??