30 may 2010, 22:30

Защо? 

  Poesía » De amor
892 0 23

Защо ни е да спим,

когато можем цяла нощ

да се оглеждаме

в очите си?

 

Защо ни е да дишаме,

щом можем цял живот

да изживеем

във целувки?

 

Защо са тези разпри?

И на двама ни е ясно,

че след минута пак

ще се потърсим...

 

Защото ме осмисляш.

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??