5 feb 2015, 1:53

Защо... 

  Poesía » De amor
350 0 0

Защо

 

 

Денят е мрачен,

Небето плаче.

А гледам към него с надежда

Облечена в черна одежда.

 

Вехне тревата,

Но не самотата.

А искам те отново до мен,

Дори и за ден… само за ден.

 

Под тихи капчуци

Неистови звуци.

А искам да спре да боли,

Умри просто умри.

 

Крясък далечен,

Моментът е вечен.

А аз все още не зная какво

Изпитвам към теб и защо…

 

 

© Роси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??