8 jul 2006, 13:07

ЗАЩО 

  Poesía
881 0 13

ЗАЩО


Защо болезнено ме премълчаваш!?
Живота ми от ляво не тупти!
Забрана е за теб да ме признаваш,
а кръгове планетата върти.

Душата ми, отдавнашна вдовица,
залутана комета сред звезди,
за тебе тя била е хубавица,
а мъжките въздишки й спести.

Спотайваш в гордостта си извинение
и цялата ми младост притъмня,
остава ми да бъда в примирение -
предателство не хващам за ръка.

 

 

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??