28 ene 2018, 20:25

Защо? 

  Poesía » Formas graves
666 1 5

За какво живея.
За едното куче
и двата папагала?

 

За какво живея?
.за бутилка вино
и кучката квартална?

За какво съм жив 
бре .. мамката му стара!..


хайде вий кажете
ако знаете?!

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??