За вярата...онази, същата ,която ни крепи!?
И в нощите безсънни... покой ни подарява
таз същата която хляба ,подсладява и
давани ,вяра и мечти...
О душа,царице бяла ,пеперуда в свят горчив,жрице на безкрайна сила,
кажи защо се умори?
Опитвах се,найстина,опитвах...
и много пъти хапа горчив аз пих...
надявах се и молех ...светът ни да успее
живота пак да разцъвти.
Мъгла обвзела е земята...
отчаяни продаваме Рода!?
Защо бе...питам ?Не сме ли създадени ,
в любов живота си да изградим?
© Ангел Todos los derechos reservados
Хубава нова седмица ви желая!!!