28 ene 2021, 8:32

Защо? 

  Poesía » De amor
172 0 2

Нощ със дъх на горещо желание

с бързи стъпки след вятъра тича. 

Влюбен шепот с плам на признание, 

мъжки смях, силует на момиче... 

 

Ден с усмивка от сладко усещане,

топли с ласка една влюбена двойка. 

Любовта устрои вълшебно посрещане

на един младеж и една девойка.

 

Трепет, упоен от бленувано щастие. 

Ромоли във простора ручей от смях.

В магията защо не вземем участие?

Защо да не бъдем и ний  като тях? 

© Калин Пантов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??