27 ago 2008, 22:07

Защо не ме обичаш... 

  Poesía » De amor
1670 0 5

Защо не ме обичаш вече

с онази страшна сила,

когато носеше ме на ръце

и през целувки шепнеше ми: "Мила,

единствено на теб е моето сърце."

Защо и чувствата отлитат?

Защо я няма любовта?

Защо? Защо? Защо?  - се питам

и хайде ми кажи къде греша!

С усмивка с роза във ръка

всеки миг щастлива бях,

а сега със болка и тъга

казвам просто... НЕ УСПЯХ!

 

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??