Защо не ме обичаш вече
с онази страшна сила,
когато носеше ме на ръце
и през целувки шепнеше ми: "Мила,
единствено на теб е моето сърце."
Защо и чувствата отлитат?
Защо я няма любовта?
Защо? Защо? Защо? - се питам
и хайде ми кажи къде греша!
С усмивка с роза във ръка
всеки миг щастлива бях,
а сега със болка и тъга
казвам просто... НЕ УСПЯХ!
© Вили All rights reserved.