9 may 2012, 18:48

Защо не мога да съм аз? 

  Poesía » De amor
501 0 0

 

                           посветено на Снежка (Слънцето)

 

Промушва вятър "пръсти" в косите ти,

погалва твоето лице в захлас

и слънцето се отразява в очите ти -

защо не мога да съм аз?

 

Когато синята вълна обгърне те

и чайката подвиква ти със глас,

когато облива се в сърцето ти -

защо не мога да съм аз?

 

Когато вечер сън прегърне теб,

звездите тихо светят, и без глас

кога луната свети и бди над теб -

защо не мога да съм аз?

© Стойко Минчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??