26 may 2008, 9:55

Защо обичам? 

  Poesía » De amor
756 0 7
 

Защо обичам?

 

 

Облива бавно сълзата раната

горчива... Нежно я докосва и я

доубива! Сърцето безмълвно немее,

тупти без надежда и се врича

- защо ли реално обича?!

 

За да чувства веч само страдание?

За да моли за миг обич във вечността?

За да линее между плач и стенание?

За да мисли за грях любовта?!

 

И да сливам истина и лъжа,

сляп, ням и глух да си,

ще разбереш как кинжал

в себе си държа... и как сама

прорязвам си душата, ще прозреш!

 

Писък един ме само разделя

от смърт и живот...

Близо е краят - пределът

без жадуваната капка любов!

© Андреа Емилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??