10 jul 2007, 9:22

Защо се погуби ти 

  Poesía
640 0 3
Не помня кога се запознахме, помня
усмивката, характера ти мил! Сега
разбрах за мен какво си бил! Приятел
разкошен беше ти, но вече няма те, уви!!!

Какво те подтикна? Никой не разбра! Каза "край"
и приключи своя земен път! Ти беше
приятел велик!

Колко с теб се смяхме, колко беше
ти добър... А днес под пръстта лежиш!
За всеки се раздаде, на последно място се
постави и себе си погази!!!

Защо сложи края, кой какво ти причини,
защо на никой не каза ти? Защо сам се
погуби, беше истински човек ти!

Но думите за теб са малко! Остави ни и
всичко е жалко! Дано сега си по-щастлив!
Дано си в свят по-красив! Пиша със сълзи на
очи, но няма да се върнеш ти! Остави ни без теб
сами и вечно ще ни боли! Приятелю, обичах те,
грешките дано простил си ти! Вечно ще ми
липсваш ти!!!

© Любослава Банова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??