19 jun 2012, 11:29

Защо си пак сама 

  Poesía » De amor
531 0 1

Защо си пак сама

 

Зашо си пак сама –

попита ме дъждът,

защо си пак сама –

попита ме и вятърът,

защо си пак сама –

попитаха листата.

 

И аз им отговорих –

на дъжда –

с горещите си сълзи,

на вятъра –

с отчаян вик,

на листата –

с протегнати ръце.

 

Сама съм пак,

защото тя,

единствено тя –

самотата,

ме обича!

© Даниела Петракиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??