24 feb 2006, 15:45

защото... 

  Poesía
991 0 4

Защото... ми върна диаманта,
който се беше отронил от сърцето ми
и бях изгубила
по пътя.

Защото...ми подари
малка стъклена вазичка,
в която потапям набраните
от теб полски цветя.

Защото...когато ходим в полето
хванати за ръка
създаваме най-вълшебната приказка
раждана някога.
 
Защото...защото светът
не би съществувал без
нас,
двамата.

© Пролет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??