3 ene 2008, 8:49

Защото много силно те поисках 

  Poesía » De amor
932 0 16
Защото все жадувах да те имам,
разкъсвах залезите във очите.
Защото много силно те поисках,
те имам в полета на птиците.
А времето над хоризонта спира
отпивайки от светлото начало,
небето ми зорнее от пребъдване
в усмивката на синьо огледало.
Разперили крила, със теб летим
над облаците, и става светло.
В едно със теб любов трептим,
с вълшебството, така красиво.
Мелодия довяват ветровете
посяти някога в душите,
със нея да укротиме бурите,
вилняли в нас с разделите.
Сега съм в теб, и ти си в мен.
Мигът е празник на сетивата.
Гориме с теб любов, изкупвайки
най-истинската обич на земята.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??