Тя обича престижния блясък
и се радва на много усмивки,
аз пък безгрижно минавам нататък,
без да моля за празни въздишки.
Тя умее да бъде скандална,
и шумна, и страстна, и дива.
Аз съм спокойна и тиха, потайна,
по своему някак щастлива.
Тя е дете и дарява с прегръдка
всеки нещастник, потръпнал в тъга.
А аз я следвам през калните стъпки,
защото съм обич, а тя е страстта.
© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados