30 nov 2007, 6:54

Защото: Така! 

  Poesía
464 0 10
 

   Обичам

        да ми е трудно;

И мразя студа.

 

   И искам

      да съм винаги будна -

когато идва деня.

 

   Не отричам -

       малко съм странна;

нима това е беда?!

 

   И после -

       още съм жадна

да чупя със зъби леда!!!

 

        "Внимавай" -

ми казваш -

           "с това" ...

 

          Не искам!

               Аз мога

                 Така !!:)

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??