да ми е трудно;
И мразя студа.
И искам
да съм винаги будна -
когато идва деня.
Не отричам -
малко съм странна;
нима това е беда?!
И после -
още съм жадна
да чупя със зъби леда!!!
"Внимавай" -
ми казваш -
"с това" ...
Не искам!
Аз мога
Така !!:)
© Вечерница или Зорница All rights reserved.