18 jul 2007, 10:59

защото те обичам 

  Poesía
1027 0 14

Защото те обичам, зазорявам,
в усмивката на изгрева се раждам.
Защото те обичам, още вярвам
във вятъра, когато го докосвам.
Във топлото на слънцето подреждам
на ласките безумно тихите копнежи,
на лятото в усмивките се вглеждам,
от звънкото разпалвам златни залези.
В нощта, когато кротнат птиците,
луната ми е бяла от разлистване,
звездите грейват във очите ми,
шептят ми думи светли за обичане.
Небето ми е синьо от мечтание,
от музика преливам във сонати,
Защото те обичам, с обожание...
достойно за големите поети...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??