18.07.2007 г., 10:59 ч.

защото те обичам 

  Поезия
1029 0 14

Защото те обичам, зазорявам,
в усмивката на изгрева се раждам.
Защото те обичам, още вярвам
във вятъра, когато го докосвам.
Във топлото на слънцето подреждам
на ласките безумно тихите копнежи,
на лятото в усмивките се вглеждам,
от звънкото разпалвам златни залези.
В нощта, когато кротнат птиците,
луната ми е бяла от разлистване,
звездите грейват във очите ми,
шептят ми думи светли за обичане.
Небето ми е синьо от мечтание,
от музика преливам във сонати,
Защото те обичам, с обожание...
достойно за големите поети...

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??