Мразя те, защото ми превзе сърцето,
мразя те, защото в мен откри детето,
мразя те, защото караш ме да полудея,
мразя те, защото ден след ден за теб живея,
мразя те, защото влезе във съня ми,
мразя те, защото оставяш ме без думи,
мразя те, защото ме караш да се смея,
мразя те, защото все за теб копнея,
мразя те, защото за тебе мисля само,
мразя те, защото все търся те припряно,
мразя те, защото въпреки че го отричам,
мразя те, защото те обичам!
© Ника Todos los derechos reservados