22 sept 2009, 17:08

Защото теб те има! 

  Poesía » De amor
1020 0 1

Защото теб те има!


Слънцето се беше скрило,
но стоеше ти до мен,

гледаше ме нежно мило

във безоблачния ден!


Проливен дъжд валеше,

очите ти над мене бдяха,

вода в косата ми течеше,
но прегръдките ти топли бяха!


Вятър брулеше листата,

ти нашепваше ми в този миг,

бе ме хванал за ръката

глух за вятърния вик!


Нещо блесна в небесата,

гръм далечен изтрещя,

лека беше ми душата,

можех аз да полетя!


Защото устните ти и за миг не спряха,

сладки и гальовни,

в танц със моите се сляха,

ласкави, любовни!

© КрИсИ Милчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??