6 mar 2010, 14:00

Защото всичко между нас е истинско 

  Poesía » De amor
1485 0 24

Защото всичко между нас е истинско

 

 

А нашата любов от нищо не разбира,

ни хулни думи я прогонват, ни усмивки,

непредсказуема е и е много дива,

защото всичко между нас е истинско.

 

Не се страхува от проблеми и раздели,

пред хората е пълна непукистка

и понеделникът за нея е неделя,

защото всичко между нас е истинско.

 

Понякога мълчи и се надува,

обича да я хвалят, ръкостискат,

болезнено суетна и не се преструва,

защото всичко между нас е истинско.

 

А нашата любов не е от вчера,

за нея от години знаят и говорят всички,

не ни харесват, тайно с нас се мерят,

защото всичко между нас е истинско.

 

Вдъхновена от: http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=200403 

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??