14 may 2007, 11:21

Защото я няма любовта 

  Poesía
635 0 1

не, няма вече тъга,
не, няма вече сълзи
появи се цветна дъга,
не те искам, върви!


животът бе красив, нали
до деня в който разбрах
за твоите умели лъжи
и съжалявам, че вината избрах


обвинявах себе си ден след ден,
в самота обричах своето сърце,
но няма вече самота в мен -
по друг път душата ми пое


и сега живея в реалността
минало са тези дни сега
вричах се и аз във вярността
и няма лесно да си го простя,


че и аз отказах се от любовта,
но ти раната първи отвори
сега няма как да ти простя,
че мен в самота, сам-сама затвори


но път, ето, пред мен се разкрива
и без да се колебая за миг дори,
като океан надежда нова прелива,
няма нищо, което да го промени...


всичко свърши, разбери,
всичко е спомен сега
няма вече тъжни сълзи,
защото я няма любовта!

© Няма значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Любовта не идва и не си отива просто така.Препознала си се.Върви по пътя,който се разкрива пред теб,но този път се вгледай внимателно.Не си струва да разбиваме сърцата си.Те ще ни трябват когато дойде ТЯ-истинската,изпепеляваща,незаменима ЛЮБОВ.
Propuestas
: ??:??