13 jul 2011, 20:56

Засищане 

  Poesía » Filosófica
487 0 1

Опитахме да променим живота си:

        и буйни бяхме – бяхме и смирени!

А той погълна дните ни с охота,

        засити се, остави ни безвремие!

 

Частици сме от мировия пъзел,

        зареяни след щастието бяло...

Но стегнати в неразплетим житейски възел,

        все мъчим се да почнем отначало!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??