Jul 13, 2011, 8:56 PM

Засищане 

  Poetry » Phylosophy
486 0 1

Опитахме да променим живота си:

        и буйни бяхме – бяхме и смирени!

А той погълна дните ни с охота,

        засити се, остави ни безвремие!

 

Частици сме от мировия пъзел,

        зареяни след щастието бяло...

Но стегнати в неразплетим житейски възел,

        все мъчим се да почнем отначало!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??