13 jul 2010, 15:57

Заскрежени птици 

  Poesía
791 0 0

Снежни облаци

обрулени висят.

Заскрежени птици

падат.

Бяло е –

като “отвъд”.

 

Не искам 

вятър да ме

брули.

Не искам

времето да ме

прокуди.

 

И свивам

замръзналите си

крила.

Като бяла птица

падам.

Не,

летя –

заскрежена капка,

забравена

в небето,

или избързал цвят,

откъснат

от полето…

© Габриела Цанева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??