13 июл. 2010 г., 15:57

Заскрежени птици 

  Поэзия
792 0 0

Снежни облаци

обрулени висят.

Заскрежени птици

падат.

Бяло е –

като “отвъд”.

 

Не искам 

вятър да ме

брули.

Не искам

времето да ме

прокуди.

 

И свивам

замръзналите си

крила.

Като бяла птица

падам.

Не,

летя –

заскрежена капка,

забравена

в небето,

или избързал цвят,

откъснат

от полето…

© Габриела Цанева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??