4 may 2013, 17:21

Заслушах се през зимата в морето... 

  Poesía » Otra
501 0 0

Заслушах се през зимата в морето,

а то разказа ми с нежен глас.

Как хората в тихи нощи

ридаели над него ден и час.

 

Заслушах се през зимата в морето,

а то разказа ми с нежен глас

как под бурните вълни

погребани били мечтите.

 

Заслушах се през зимата в морето,

а то разказа ми с нежен глас

как след радостта идвала тъгата

и цикличността повтаряла се ден и час.

 

Заслушах се през зимата в морето  -

скръб, болка  и тъга.

Заслушах се през зимата в морето-

радост, любов и самота.

 

© Иван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??