4 jul 2006, 9:22

Заспивах снощи 

  Poesía » Otra
1265 0 7

Заспивах снощи и сънувах
разплакани очи.
Защо пак моите?
Аз страдах, плаках и тъгувах,
със зъби късах на ръцете си оковите.
Краката ми, нашарени от тръни,
оставяха следи.
Защо не спираха?
От тръните не помнех да боли,
но думи-тръни бавно ме раздираха.
Заспивах снощи и раздрана
с разплакани очи
внезапно се събудих.
От време старо знам, че рани
зарастват бързо, не болят...
но не и думите.

© Мая Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??