4.07.2006 г., 9:22 ч.

Заспивах снощи 

  Поезия » Друга
1258 0 7

Заспивах снощи и сънувах
разплакани очи.
Защо пак моите?
Аз страдах, плаках и тъгувах,
със зъби късах на ръцете си оковите.
Краката ми, нашарени от тръни,
оставяха следи.
Защо не спираха?
От тръните не помнех да боли,
но думи-тръни бавно ме раздираха.
Заспивах снощи и раздрана
с разплакани очи
внезапно се събудих.
От време старо знам, че рани
зарастват бързо, не болят...
но не и думите.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??