1 jul 2009, 22:54

Заспивай, изчезвай 

  Poesía
584 0 1

Заспивай, отдалечавай се.

Не започвай неща,

в които доброто

е изчезнало.

Отивай си у дома.

От там не излизай.

Заспивай, изчезвай.

Очите си не отваряй.

Да се уплаши силата на желанията,

постъпките, действията ти

от човешката доброта.

Но лошото си лети и въздуха

не пречиства.

 

                                                                                  Г.Ф.Т

© Георги Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • „Всяко зло за добро”, често се казва, особено когато злото произтича от произнеслия по горното.
Propuestas
: ??:??