Заспивай, отдалечавай се.
Не започвай неща,
в които доброто
е изчезнало.
Отивай си у дома.
От там не излизай.
Заспивай, изчезвай.
Очите си не отваряй.
Да се уплаши силата на желанията,
постъпките, действията ти
от човешката доброта.
Но лошото си лети и въздуха
не пречиства.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков All rights reserved.