29 dic 2016, 19:21

Затишие пред буря 

  Poesía » Otra
311 0 9

пропускам в своя свят

представата ти за покой и святост

знам стъпките ѝ дълго ще личат

върху лехиците с цветята

в моравата на крехките мечти

не се изправят за живот повторен

премазани при падането си очи

а с твоите ме гледаш изотгоре

мирът е форма на живот

която трудно в битка оцелява

смири дъха на острия език

войникът с меч печели слава

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??