Тъжно ми е, мили, трудно бих те стигнала,
а сляпо всеки ден ме носи в шепи животът ми.
Чувствам се разсипана, но ходя на кокили
и тъжно се простират вълчите ми вопли...
Дом ми е небето, с дърветата му сини
и белите цветчета, и жълтите корони.
Луда съм любими, но вятърът не стига
с целувка да ми сипе чаша снежна воля.
© Йоана Todos los derechos reservados
Тук не само ме замисли и докосна...разтърси ме...припомних си и замечтах...!