17 mar 2015, 20:27

Затуй съм птица... 

  Poesía
359 0 2

Настъпи пролет. Насън летях.
В птичи полет. Рисувах свят.

 

Откъснах цвете. И вдишах пак.
Любов в сърцето. На пулс богат.

 

Тръгнах силно. Към теб вървях.
Каква си мила. Почти без грях.

 

Отроних думи. В миг запях.
С душевни струни. Така трептях.

 

Небесно синьо. От Божи знак.
Аз простих ти. С поглед благ.

 

За мен си всичко. Искра от смях.
Затуй съм птица. И в сън летя!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??