Настъпи пролет. Насън летях.
В птичи полет. Рисувах свят.
Откъснах цвете. И вдишах пак.
Любов в сърцето. На пулс богат.
Тръгнах силно. Към теб вървях.
Каква си мила. Почти без грях.
Отроних думи. В миг запях.
С душевни струни. Така трептях.
Небесно синьо. От Божи знак.
Аз простих ти. С поглед благ.
За мен си всичко. Искра от смях.
Затуй съм птица. И в сън летя!
© Аз All rights reserved.