23 sept 2020, 17:34

Затвор 

  Poesía » Canción de autor
360 0 0

До гуша ми дойде от лицемерие и фалш
Повръща ми се от позитивизъм
Изморих се от любов на дребно
Давя се в омраза и цинизъм

Изроди, проповядващи хуманизъм
Крият се зад маски сервилни
Кървави следи и невинни жертви
Съществуваме жалки и безсилни

Не можем да избягаме от това, което сме
Жертви на религия, страх и суеверия
Насаждани откак свят светува
Да бъдем роби, без собствено аз

Човече, затворен си в прокажен свят
Удобно наречен "нормален живот"
Почиваш в мизерия, без изход, без мозък
Говориш на стените, шибан робот

© Златин Неделчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??