8 mar 2007, 16:08

Затворена във малка стая 

  Poesía
682 0 1
Навън дъждът вали, не спира.
Затворена съм в малка стая.
При мен цари злокобна тишина.
Аз мисля... где си ти сега.
Нима дъждът е пречка?
Нима той може да ни спре?
Щом ние с тебе се желаем,
едва ли нещо ще ни раздели.
Навън дъждът вали, не спира.
Аз в малка стая съм, сама
и само телефонен звън отеква,
разбива мойта самота.
Навън дъждът вали, не спира,
при мен цари злокобна тишина,
аз пак съм сама,
сама сред капките дъждовни -
безбройни отлетели мигове...
от  нашата любов.
1981

© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??