22 ago 2017, 10:45

Затъмнение 

  Poesía
270 1 1

Когато слънцето угасне,
ще се прилуня
в кратерите на сърцето ти
и ще чакам да изстинем.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??