Aug 22, 2017, 10:45 AM

Затъмнение 

  Poetry
287 1 1

Когато слънцето угасне,
ще се прилуня
в кратерите на сърцето ти
и ще чакам да изстинем.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??