3 oct 2009, 12:14

Завещание 

  Poesía » Otra
478 0 8

 

От дълги некролози с речи

на червея не си по-вкусен.

Живей щастливо, както можеш –

туй по-добре е от намусен.

 

Живота си черпи с пълни шепи,

на Епикур бъди слуга

и тогава ти ще съумееш

достойно да се любиш със смъртта.

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??