3.10.2009 г., 12:14 ч.

Завещание 

  Поезия » Друга
487 0 8

 

От дълги некролози с речи

на червея не си по-вкусен.

Живей щастливо, както можеш –

туй по-добре е от намусен.

 

Живота си черпи с пълни шепи,

на Епикур бъди слуга

и тогава ти ще съумееш

достойно да се любиш със смъртта.

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??