Oct 3, 2009, 12:14 PM

Завещание 

  Poetry » Other
486 0 8

 

От дълги некролози с речи

на червея не си по-вкусен.

Живей щастливо, както можеш –

туй по-добре е от намусен.

 

Живота си черпи с пълни шепи,

на Епикур бъди слуга

и тогава ти ще съумееш

достойно да се любиш със смъртта.

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??