От дълги некролози с речи
на червея не си по-вкусен.
Живей щастливо, както можеш –
туй по-добре е от намусен.
Живота си черпи с пълни шепи,
на Епикур бъди слуга
и тогава ти ще съумееш
достойно да се любиш със смъртта.
© Вили Тодоров Все права защищены