И тази вечер пак ще съм сама
във своята любов безумно страстна.
Приятел ще ми бъде тишината
и ще потръпвам във прегръдките на вятъра.
Луната пак косите ми ще гали,
в очите ми ще се оглежда пак морето.
И само моята звездица на небето
ще знае,
че обичам те …завинаги!© Криси Todos los derechos reservados