8.03.2005 г., 23:17 ч.

ЗАВИНАГИ 

  Поезия
1042 0 0

И тази вечер пак ще съм сама

във своята любов безумно страстна.

Приятел ще ми бъде тишината

и ще потръпвам във прегръдките на вятъра.

Луната пак косите ми ще гали,

в очите ми ще се оглежда пак морето.

И само моята звездица на небето

ще знае,

че обичам те …завинаги!

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??